NieuwsFilmNieuws

The new Jobs van Aaron Sorkin!

"Geek is the new chic"... we zijn die zin ondertussen al wat moegehoord, gezien ze om het minste wordt aangehaald! Nochtans staat deze woordspeling nog niet op het punt te verdwijnen, integendeel zelfs. En dat is te danken aan regisseurs als Joss Whedon ('The Avengers') of Guillermo Del Toro ('Hellboy II: The Golden Army'), leider in het genre... zonder de tegenwoordige Hollywoodfascinatie te vergeten voor alles inzake informatica. We moeten ook niet al te ver zoeken om hiervan het bewijs te vinden, namelijk: 'The Social Network', de minst explosieve thriller ooit! Een film die zijn succes dankt aan het briljante brein van David Fincher, alsook aan het scenario en de dialogen getekend Aaron Sorkin. Deze laatste blijft in hetzelfde gebied, gezien hij zich momenteel ontfermt over de cinematografische herwerking van een biopic gewijd aan Steve Jobs leven, oprichter van Apple!

door Gauthier Keyaerts
De film fiche & programmatie in heel België (CineNews.be)
 

Meer nieuws

Film

Stephan Vanfleteren. MMXIV - Les Diables/De Duivels
Van 6 juni 2014 tot en met 17 augustus 2014 kan u in de Botanique, ver van de razernij van de voetbalstadio en de competitie, trainingsvelden en kleedkamers, de geur van bier en hamburgers, het protret van 26 spelers van onze nationale voetbalploeg ontdekken.

Recensie

A Most Wanted Man: afscheid van een wonderkind
Met A Most Wanted Man levert Anton Corbijn een degelijke dubieuze spionagethriller af. Maar de film zal vooral herinnerd worden als de laatste grote vertolking van Philip Seymour Hoffman.

Recensie

3 Coeurs: misgelopen liefdesverhalen
Poelvoorde.Gainsbourg. Mastroianni. Deneuve. Een 4-sterrencast voor dit verhaal over een ambitieus trio geliefden, dat beklemmend is maar toch niet echt kan ontroeren.

Recensie

Sin City 2: de grootte telt...
Als u een hekel had aan de eerste Sin City: wegwezen dan, want deze nieuwe reeks gestileerde klappen is een perfecte kloon

Recensie

The Hundred-Foot Journey: lekker volle maag;
Bijzonder verrassende smaken zal u niet terugvinden op het buffet dat de feelgoodfilm voor het publiek uitspreidt. De rijkelijke portie wereldkeuken die hij serveert, smaakt daarom niet minder lekker.

Recensie

Deliver Us from Evil: waar is de ziel?
Wie moet je bellen als je in New York lastig gevallen wordt door demonen, geesten en ander paranormaal gespuis? Nee, niet de Ghostbusters maar agent Ralph Sarchie. Echt waar.

Recensie

Cuban Fury: Frost zonder Pegg
Brit Nick Frost heeft een carrière opgebouwd in de voetafdrukken van zijn maat Simon Pegg. En nu mag hij het eens alleen proberen in een romantische komedie.

Recensie

Gemma Bovery: Posy Simmonds part II
Na Tamara Drewe heeft actrice Gemma Arterton zich op een andere grafische roman van Posy Simmonds gestort. Bathesheba Everdene is deze keer Emma Bovary geworden.

Recensie

The Salvation: Zentropa Western
Sinds de Karl May- en Leone-westerns hebben de Amerikanen het alleenrecht op het maken van cowboyfilms verloren. En nu hebben ook de Denen hun Once upon a Time in the West.

Recensie

Club Sàndwich: moeder & zoon
Een mama, een tienerzoon, een meisje en een vakantieverblijf. Met die eenvoudige elementen bouwt Club Sàndwich een treffende tragikomedie.

Newsletter

Schrijf je nu in en ontvang wekelijks onze nieuwsbrief :

 

Wedstrijden

Wedstrijden
Wedstrijden
Wedstrijden

Onmisbare evenementen

Tentoonstelling
31/05 > 30/09
Paleis 2 van Brussels Expo. De reizende tentoonstelling Titanic: The Artifact Exhibition neemt de...
Concert
Dinsdag 23/09
Concert
Woensdag 24/09
Happy happy happy! Want de golden boy van het moment komt naar ons land! Pharrell Williams brengt 'The...
Concert
13/11 > 16/11
Reserveer de parkeerplaats die u wenst tegen een voorkeurtarief en doe uw voordeel met onze FAST LANE...
 

Nieuws

Muziek
Donderdag 18/09
De Nederlandse zangeres Anouk zal in maart 2015 optreden in het Antwerpse Sportpaleis. Tickets zijn...
Vrije Tijd
Woensdag 17/09
Het Eddy Wally Museum opent halverwege oktober op dinsdag-, woensdag-, zaterdag-, en zondagnamiddag...
Muziek
Donderdag 11/09
De Britse singer-songwriter Cat Stevens (66), die een wereldhit scoorde met "Morning Has Broken", zal...
Vrije Tijd
Woensdag 10/09
Fans van volkszanger Eddy Wally kunnen voortaan terecht in het "Eddy Wally museum". Op de Zelzaatse...
Muziek
Dinsdag 09/09
De Amerikaanse rockband Live, vooral bekend van "They Stood Up For Love" en "Overcome", zal op 6 november...
Critiques Cinéma : découvrez les critiques du box office cinéma ! actu séries : découvrez toute l'actu de vos séries préférées!


Artiest vraagt erkenning voor ontwerpen Rolling Stones-logo

Artiest vraagt erkenning voor ontwerpen Rolling Stones-logo

Een Amerikaanse artiest zegt dat hij het Rolling Stones-logo heeft ontworpen en vraagt de legendarische Rockband om dat ook toe te geven. Algemeen wordt aangenomen dat frontman Mick Jagger in...

Katie Holmes gaat regisseren

Katie Holmes gaat regisseren

Katie Holmes (35) heeft aangekondigd dat ze voor het eerst zelf een film zal regisseren. "Het is iets dat ik altijd al wilde doen", zo verklaarde de Amerikaanse actrice aan de New...

"Justin Bieber en Selena Gomez gaan samenwonen"

Het is weer koek en ei tussen Justin Bieber en Selena Gomez. Het gaat zo goed tussen de twee dat ze zelfs zouden gaan samenwonen. Dat beweert althans entertainmentsite HollywoodLife volgens...

Leonard Cohen viert 80ste verjaardag met sigaret

Leonard Cohen viert 80ste verjaardag met sigaret

De Canadese zanger Leonard Cohen is van plan om zijn tachtigste verjaardag te vieren met één van zijn oude liefdes: de sigaret. Leonard Cohen, die de sigaret na jarenlang...