NieuwsFilmNieuws

The new Jobs van Aaron Sorkin!

"Geek is the new chic"... we zijn die zin ondertussen al wat moegehoord, gezien ze om het minste wordt aangehaald! Nochtans staat deze woordspeling nog niet op het punt te verdwijnen, integendeel zelfs. En dat is te danken aan regisseurs als Joss Whedon ('The Avengers') of Guillermo Del Toro ('Hellboy II: The Golden Army'), leider in het genre... zonder de tegenwoordige Hollywoodfascinatie te vergeten voor alles inzake informatica. We moeten ook niet al te ver zoeken om hiervan het bewijs te vinden, namelijk: 'The Social Network', de minst explosieve thriller ooit! Een film die zijn succes dankt aan het briljante brein van David Fincher, alsook aan het scenario en de dialogen getekend Aaron Sorkin. Deze laatste blijft in hetzelfde gebied, gezien hij zich momenteel ontfermt over de cinematografische herwerking van een biopic gewijd aan Steve Jobs leven, oprichter van Apple!

door Gauthier Keyaerts
De film fiche & programmatie in heel België (CineNews.be)
 

Meer nieuws

Film

Back to the fifties : Hair & Make-up
Retro is terug van weggeweest! En iedereen zal het geweten hebben! Met de vele Radio Modern feestje kan je er niet meer omheen.

Film

Intro viert 15-jarig bestaan met concert "Cirque vor ollemale" Flip Kowlier
Intro, dat evenementen organiseert die toegankelijk zijn voor mensen met een handicap, viert zijn 15-jarige bestaan op 1 maart met een concert van Flip Kowlier in de Ancienne Belgique (AB) in Brussel. Het evenement wordt volledig toegankelijk voor personen met en zonder handicap. Personen met een handicap helpen ook zelf met de opbouw van het concert.

Film

Stromae kaapt meeste MIA-nominaties weg
Stromae heeft de meeste nominaties voor de Music Industry Awards (MIA) weggekaapt. De muzikale sensatie van 2013 kreeg zeven nominaties achter zijn naam. Dat maakte de VRT vanochtend bekend.

Film

BE Film Festival zet opnieuw de Belgische cinema in de verf
Van 26 tot 30 december vindt in het paleis voor Schone Kunsten (Bozar) en bij Cinematek de negende editie van het "BE Film Festival" plaats. Het festival zet de Belgische cineasten in verf en biedt ook avant-premières en een terugblik op de films uit 2013.

Recensie

Dom Hemingway: mainstream Bronson
Schone acteurs dromen van het spelen van een lelijk monster. En dus koos Jude Law voor een niet al te snuggere, vuilbekkende gangster met kalend voorhoofd. Lachen met Dom Hemingway.

Recensie

Stip en Vlek doen weer gek: gekke Zweedse konijnen
De Zweeds-Israëlische animatiefilmer Uzi Geffenblad heeft een nieuwe compilatiefilm klaar rond zijn gekke konijnen, Stip en Vlek (Prick och Flack). Iets voor de allerkleinsten om naar uit te kijken.

Recensie

Brick Mansions: verkeerd parkour
Luc Besson recycleert zijn producties in Engelstalige versies: Banlieue 13 werd Brick Mansions. David Belle herneemt zijn rol en Paul Walker moest de film voor de Amerikanen aantrekkelijk maken.

Recensie

After the Night (Até ver a luz): De favelas van Lissabon
Een kleine crimineel stelt vast dat het nachtleven gevaarlijker is dan hij had gedacht. Een ongewoon Portugees misdaaddrama met een hoog documentair gehalte.

Recensie

Tom à la ferme: op bezoek bij de Canadese rednecks
Een trip naar een begrafenis op het platteland krijgt een donker staartje. Tom à la ferme is een thriller met onverwachte kanten.

Recensie

Need for speed: veel PK, weinig IQ
De dood van Paul Walker zal films over snelheidsduivels niet stoppen. Hier is Need for Speed, een stervehikel gebaseerd op een videogame om Aaron Paul als filmster te lanceren.

Newsletter

Schrijf je nu in en ontvang wekelijks onze nieuwsbrief :

 

Wedstrijden

Wedstrijden
Wedstrijden
Wedstrijden

Onmisbare evenementen

Concert
01/05 > 02/05
Tentoonstelling
31/05 > 30/09
Paleis 2 van Brussels Expo. De reizende tentoonstelling Titanic: The Artifact Exhibition neemt de...
Concert
03/07 > 06/07
Donderdag 03/07: Metallica, Placebo, Damon Albarn, Skrillex, Robert Plant and the Sensational Space...
 

Nieuws

Muziek
Woensdag 23/04
De Duitse rockband Scorpions treedt op 29 november op in Paleis 12 in Brussel. De groep is aan een uitgebreide...
Nightlife
Dinsdag 22/04
De eerste editie zal doorgaan op 30 april. Het concept zal twee maal per jaar doorgaan, op de vooravond...
Festival
Vrijdag 18/04
Op vrijdag 29 mei, Hemelvaartsdag, vindt voor de 13de keer GraauwRock plaats. Op de affiche vinden we...
Festival
Maandag 14/04
De jeugd van tegenwoordig, Natalia en Buscemi. Dat zijn de eerste namen van Marktrock 2014. Het festival...
Nightlife
Maandag 14/04
Al 20 jaar dat de Fuse de Brusselse nachten op tempo brengt. Een verjaardag die de club verschillende...
Critiques Cinéma : découvrez les critiques du box office cinéma ! actu séries : découvrez toute l'actu de vos séries préférées!


Sean Paul waarschuwt voor nep-optreden

Sean Paul waarschuwt voor nep-optreden

Overmorgen zal dancehall-icoon Sean Paul de pannen van het dak spelen in zaal La Bodega in Brussel. Het concert wordt al enkele weken op affiches en het internet gepromoot. Al is er een...

Bieber doet opnieuw een uitschuivertje

Bieber doet opnieuw een uitschuivertje

Justin Bieber heeft zich bij zijn fans geëxcuseerd na een nieuwe historische blunder. De popster had een foto op Instagram geplaatst waarop hij poseert nabij een controversieel Japans...

Drew Barrymore bevallen van dochtertje

Drew Barrymore bevallen van dochtertje

Actrice Drew Barrymore is gisteren bevallen van haar tweede kindje. Samen met haar man Will Kopelman verwelkomt ze opnieuw een meisje, Frankie. In een verklaring aan People.com laat het...

Vormen Chris Martin en Alexa Chung een koppel?

Vormen Chris Martin en Alexa Chung een koppel?

Vorige week gingen Chris Martin (37) en Gwyneth Paltrow (41) nog samen op vakantie. Geen honeymoon, maar een 'break-upmoon', om hun relatie feestelijk af te sluiten. Vele fans hoopten...