NieuwsFilmNieuws

The new Jobs van Aaron Sorkin!

"Geek is the new chic"... we zijn die zin ondertussen al wat moegehoord, gezien ze om het minste wordt aangehaald! Nochtans staat deze woordspeling nog niet op het punt te verdwijnen, integendeel zelfs. En dat is te danken aan regisseurs als Joss Whedon ('The Avengers') of Guillermo Del Toro ('Hellboy II: The Golden Army'), leider in het genre... zonder de tegenwoordige Hollywoodfascinatie te vergeten voor alles inzake informatica. We moeten ook niet al te ver zoeken om hiervan het bewijs te vinden, namelijk: 'The Social Network', de minst explosieve thriller ooit! Een film die zijn succes dankt aan het briljante brein van David Fincher, alsook aan het scenario en de dialogen getekend Aaron Sorkin. Deze laatste blijft in hetzelfde gebied, gezien hij zich momenteel ontfermt over de cinematografische herwerking van een biopic gewijd aan Steve Jobs leven, oprichter van Apple!

door Gauthier Keyaerts
De film fiche & programmatie in heel België (CineNews.be)
 

Meer nieuws

Film

Stephan Vanfleteren. MMXIV - Les Diables/De Duivels
Van 6 juni 2014 tot en met 17 augustus 2014 kan u in de Botanique, ver van de razernij van de voetbalstadio en de competitie, trainingsvelden en kleedkamers, de geur van bier en hamburgers, het protret van 26 spelers van onze nationale voetbalploeg ontdekken.

Film

De Europese instellingen in Brussel nodigen iedereen uit om een kijkje te nemen achter de schermen van Europa!
Het Europees Parlement, de Europese Raad, de Raad van de Europese Unie, de Europese Commissie, het Economisch en Sociaal Comité, het Comité van de Regio's en de Europese Dienst voor Extern Optreden openen hun deuren voor het grote publiek op zaterdag 17 mei 2014, van 10u tot 18u. Het wordt een dag vol activiteiten, debatten, concerten, spelletjes en informatie voor jong en oud.

Film

Achttien nieuwe namen voor Dranouter Festival
Dranouter voegt opnieuw achttien namen toe aan de affiche: onder meer Gabriel Rios en Fat Freddy's Drop maken hun opwachting op het festival dat plaatsvindt van 1 tot 3 augustus. Het programma van de veertigste editie Dranouter is daarmee zo goed als rond.

Recensie

Planes 2: in stijgende lijn
Breng Planes 2 rechtstreeks uit op dvd en we spreken van een aangename verrassing. Als bioscoopfilm schiet hij nog altijd tekort. Maar hij doet het toch al beter dan zijn voorganger.

Recensie

Bad Neighbours : House zonder echte Animals
Hoewel Judd Apatow niets met de film te maken heeft, lijkt Bad Neighbours uit zijn stal te komen. Maar met zijn maat Nicholas Stoller als regisseur en Seth Rogen als acteur zou je dat kunnen denken.

Recensie

L'Homme qu'on aimait trop: Charmante ratelslang
Voor het gerecht is de zaak rond de verdwijning van Agnès Le Roux eind jaren 70 in zekere zin opgelost. Maar dat kan regisseur André Techiné weinig schelen. Er zijn andere dingen die hem boeien.

Recensie

Transformers: age of extinction ... van de hersenen!
Dit nieuw opus van de franchise "Transformers" doet alles in de overtreffende trap: de decors, de robots en (overduidelijk) ook het budget barsten uit hun voegen!

Recensie

Mistaken for Stranger: mijn broer, een held
Dit is wat er gebeurd wanneer een leuke documentaire achter de schermen van de eerste wereldtournee van The National, een Amerikaanse Indie-rockgroep, verandert in een familiale therapie tussen de zanger/het alfamannetje van de familie en zijn jonge broer, toevallig ook de regisseur van deze documentaire...

Recensie

Boyhood: een geschiedenis van de tijd
Boyhood is een volstrekt unieke cinematografische en emotionele ervaring. De film schetst twaalf jaar lang het banale dagelijkse leven van een banale Amerikaanse familie. Een universele en ongelooflijk ontroerende film.

Recensie

Step Up 5: 'Alors, on danse?'
Alles bevindt zich in het concept: waarom niet de protagonisten uit de 4 vorige films verenigen voor een megaparty vol awesome dancemoves en dat voor een battle in Las Vegas? U heeft het begrepen: de film richt zich tot de fans van het genre.

Newsletter

Schrijf je nu in en ontvang wekelijks onze nieuwsbrief :

 

Wedstrijden

  • Win duo tickets voor voor deze festival op zaterdag 2 augustus (15 u.) in de Stadspark De Motten in Tongeren.
Wedstrijden
  • Win duo tickets voor voor deze festival op zonrdag 3 augustus (15 u.) in de Stadspark De Motten in Tongeren.
Wedstrijden
Wedstrijden

Onmisbare evenementen

Tentoonstelling
31/05 > 30/09
Paleis 2 van Brussels Expo. De reizende tentoonstelling Titanic: The Artifact Exhibition neemt de...
Concert
18/07 > 27/07
Concert
14/08 > 16/08
Pukkelpop est un festival de trois jours organisé par les Humanistische Jongeren ("Jeunes Humanistes")...
Concert
Dinsdag 23/09
Concert
Woensdag 24/09
Happy happy happy! Want de golden boy van het moment komt naar ons land! Pharrell Williams brengt 'The...
Concert
13/11 > 16/11
Reserveer de parkeerplaats die u wenst tegen een voorkeurtarief en doe uw voordeel met onze FAST LANE...
 

Nieuws

Muziek
Woensdag 23/07
De Amerikaanse blanke blueslegende Charlie Musselwhite (70) is de headliner van de 27e editie van het...
Festival
Maandag 14/07
Tijdens de 21ste editie van het festival Francofolies de Spa vinden meer dan 200 concerten plaats. Onder...
Festival
Donderdag 10/07
Het ziet ernaar uit dat het Sziget-muziekfestival in Hongarije voor het eerst op voorhand uitverkocht...
Artiest
Vrijdag 04/07
Dj-broers Dimitri Vegas & Like Mike brachten vorig jaar twee keer hun 'Bringing Home The Madness' show...
Festival
Woensdag 02/07
De combitickets voor het Tiense stadsfestival Suikerrock zijn uitverkocht. Dagtickets zijn nog in voldoende...
Critiques Cinéma : découvrez les critiques du box office cinéma ! actu séries : découvrez toute l'actu de vos séries préférées!


Steve Irwins dochter woest op cameraman

Steve Irwins dochter woest op cameraman

Bindi Irwin, de 16-jarige dochter van de overleden Australische documentairemaker Steve Irwin, is woest op de cameraman die getuige was van de dood van haar vader. Dat schrijft het Amerikaanse...

Simon Cowell onder vuur voor gift aan Israël

Simon Cowell onder vuur voor gift aan Israël

De Britse televisieproducer en presentator Simon Cowell ligt onder vuur van pro-Palestijnse internetactivisten omdat hij vorig jaar tijdens een benefietevenement meer dan 113.000 euro heeft...

Kathy Pauwels bedankt kijkers voor steun

Kathy Pauwels bedankt kijkers voor steun

VTM-presentatrice Kathy Pauwels moest eind vorig jaar noodgedwongen een stap achteruit zetten bij het programma Royalty vanwege een burn-out. Het bericht dat ze terugkeert, maar achter de...

Milk Inc-zangeres in verwachting van een meisje

Milk Inc-zangeres in verwachting van een meisje

Milk Inc-zangeres Linda Mertens is in verwachting van een meisje, schrijft het magazine Story deze week. De zangeres is ondertussen vijf maanden in verwachting en heeft zelf het geslacht...